Vanliga frågor

Kontakta mig genom att skicka en förfrågan med e-post info@gavelinwine.com eller om du hellre vill ringa så går det bra 070-910 61 70.
Om det är en aktuell provning som du har sett på websidan, så hittar du  en bokningsknapp intill informationen eller så ringer du till mig.

Jag håller utbildningar i dryckeskunskap för restaurangpersonal. Du som krögare vill kanske ge ditt gäng en extra boost när det kommer till service, hantera drycker, viner och andra drycker. Då är jag rätt person för dig. Med lång erfarenhet inom branschen känner jag till svårigheter och vilka trösklar som kan vara besvärliga. Låt oss hjälpas åt och trimma din personal.

Om du är intresserad av en aktuell vinresa som du har funnit på websidan, så har du en bokningsknapp intill den aktuella texten. Fyll i formuläret som kommer upp och tryck på skicka så återkommer jag till dig. Är du intresserad av att jag ordnar en vinresa åt dig och dina vänner, skicka då ett mail till mig info@gavelinwine.com och berätta om din idé så återkommer jag till dig.

För dessa aktiviteter samarbetar jag med First Class Travel i Höllviken. Bokning och betalning sker via deras webbsida. Klicka på knapparna för aktuell aktivitet och följ instruktionerna.

För aktiviteter som innehåller måltider meddela eventuella specialkoster i samband med bokningen.

Självklart kan ni det! Kontakta mig direkt via e-post så återkommer jag så snart som möjligt. Ni kan också lämna förslag den vägen. E-post: info@gavelinwine.com

Nyhetsbrev

Vill du veta mer om mig och viner? Signa upp dig till mitt nyhetsbrev redan idag. 

Genom att ange dina uppgifter godkänner du vår GDPR-policy. Läs mer om den här: GDPR

Anmäl dig här!

Certifieringar - diplom - priser - medlemskap

• Sommelierexamen WSET Level 2 och WSET Level 3 från Gustibus Wine & Spirit Academy i Malmö

• Certifikerad utbildare på viner från Languedoc-Roussillon. Sud de France Master-Level certified instructor

• Nominerad till Årets Skånska Vinpris 2019 för Skånska Drycker

• Nominerad till Årets Skånska Vinpris 2019 för Skånska Drycker

• Medlem i FIJEV, International Federation of Wine and Spriits journalist and Writers

• Långvarig medlem och kursledare inom föreningen Munskänkarna

Vinprovningar – resor – utbildningar

Vin handlar om upplevelser! Vad passar då bättre än att värma sig dem tillsammans med andra och dela med sig av de omedelbara intrycken. Om vi inte kan träffas i större grupper kan vi ses online och skapa en riktigt trevlig vinupplevelse tillsammans. 

Är ni ett vinsällskap, förening/företag eller ett provat gäng som önskar prova viner eller andra drycker under trevliga former – då hjälper jag gärna till. Ni kan välja tema och plats – ett land eller region, en druva, en vinstil – jag blir er ciceron!

Färdiga första på provningar och event hittar ni här. Jag hjälper gärna till med dryckesplanering inför tillställningar och fester.

Event jag jobbar med

  • Skånska Vinresor
  • Skånska Mat- & Dryckesresor
  • Utfärder till Vinfestivalen på Österlen
  • Ciceron på resor till Languedoc-Roussillon
  • Dryckesprovningar 
  • Svenska viner och viner från Languedoc-Roussillon
  • Ost & dryckesprovningar
  • Festivalen Skånska Drycker

Resor

För den svenska vinnäringen väntar en ny spännande säsong. Vill du lära känna vår egen vinproduktion så hänger du med till Vinfestivalen och/eller någon av mina skånska vinresor i sommar.

Utbildningar

Som krögare kan du höja kvaliteten på din restaurang, öka merförsäljningen och ge ett kompetenshöjande mervärde till din personal genom en kortare eller längre dryckesutbildning.

Med ett skräddarsytt program får du precis det du behöver. En kortare krus kring vin och dryckeshantering för extrapersonal eller en mer omfattande utbildning med fördjupning kring vin & mat, drycker, viner, servering och hantering. 

Jag är certifierad utbildare på viner från Languedoc – Rossillon och ger diplomkurser.

Vill du ha hjälp att sätta samman en dryckesmeny? Kanske med en särskild inrikting. Jag bistår gärna och hjälper dig att skapa en unik utformning efter dina behov.