Aktiviteter

Skånsk vinresa i maj

Upplev skånska viner på plats
Skåne är en fantastisk region att besöka för svenska viner. Låt dig inspireras av ett försommar vackert landskap. Jag följer med och är er egen ciceron  när vi besöker tre utvalda vingårdar och intar en läcker lunch.  Checka in på sköna Palm Tree Hotel i Trelleborg den 28 maj och följ med på turen den 29 maj. För att läsa mer och boka klicka på knappen.

Mat & dryck på österlen

Inspirerande mat- och dryckesresor på ett sommarljuvligt Österlen

Följ med på inspirerande mat- och dryckesresor till det sommarljuvliga Österlen. Magiskt vackert med böljande fält och havet alltid nära. Tre tillfällen i sommar: 20-22 juli, 10-12 augusti och 24-26 augusti. Skåne och Österlen glöder på den kulinariska kartan. Här är det aldrig långt till sinnliga gourmetupplevelser.
Jag blir er guide under tre dagar.  Den som söker ett riktigt sydsvenskt gemyt i kombination med gastronomi i toppklass har kommit rätt. Vi startar i Malmö och bor i sommarfagra Simrishamn. För att läsa  mer och boka klicka på knappen.

Vinfestivalen "Smaka svenska viner"

Skånsk Vinfestival 30 och 31 juli 2021

Vinfestivalen “Smaka Svenska Viner” är en höjdpunkt som bara blir bättre och trevligare för varje år. 2021 blir det femte gången som den arrangeras. Följ med och njut av lokala viner tillsammans med mig som er egen ciceron och sommelier. Ni kan välja datum för festivalen 30 eller 31 juli.

Välj mellan endagstur eller resa med övernattning på nyrenoverade Palm Tree Hotel i Trelleborg. För att läsa mer och boka klicka på knappen.

F.A.Q.

Vanliga frågor

För dessa aktiviteter samarbetar jag med First Class Travel i Höllviken. Bokning och betalning sker via deras webbsida. Klicka på knapparna för aktuell aktivitet och följs instruktionerna.

För aktiviteter som innehåller måltider meddela eventuella allergier i samband med bokningen.

Självklart kan ni det! Kontakta mig direkt via epost så återkommer jag så snart som möjligt. Ni kan också lämna förslag den vägen. Epost: info@gavelinwine.com

Scroll to Top