Busspaket till Vinfestival på Österlen den 26 – 27 juli

Följ med till Vinfestivalen på Österlen med Gavelinwine

Fjolårets vinsuccé är tillbaka i år igen. Vår festivalbuss tar dig lätt och bekvämt tur och retur Malmö – Skepparps Vingård. Bussen stannar till vid Ystad station för dem som önskar stiga på/av där.
Pris 895 kronor person och i det ingår bussresa, häfte med 10 dryckeskuponger, ett vinglas, guidning med en professionell sommelier och Tareq Taylors Mattallrik. Dessutom bjuder vi på en lättare förtäring på bussen dit.

Plats i festivalbussen och önskat datum bokas genom Travelshop i samarbete med Gavelinwine och  Vinfestivalen på Österlen.

På Vinfestivalen får alla ni vinälskare chansen att smaka något unikt och spännande. Viner gjorda på druvor som odlas i Sverige/Skåne av hängivna och flitiga vinbönder. För det går utmärkt att odla druvor i vårt tuffare klimat!

Precis som tidigare år är Tareq Taylor med team på plats och lagar fantastisk mat.

Den 26 och 27 juli 2019 är ni välkomna till festivalen för att smaka på viner från olika vingårdar. Vitt, rött, rosé och mousserat. Ett sällsynt tillfälle att smaka svenska viner! Boka er resa här
Bussen går utgår från Malmö Centralstation, Carlsgatan 4 (Travelshop) båda dagarna. Avgång kl 10.30,  mässan öppnar kl 12.00 och hemfärd kl 17.30 från Skepparps Vingård till Malmö Centralstation.
Det finns även möjlighet att bli hämtad i Ystad för dem som befinner sig på Österlen och vill ta sig till festivalen. Bussen utgår från Ystads station, kl 11.30. Meddela om du önskar att bli hämtad och avlämnad i Ystad.

Se filmen från festivalen.

 


Och även denna sommar är gourmetkrögaren Tareq Taylor på plats med sin fantastiska mat.  Årets vingårdar är några av våra främsta och mest spännande odlare.  Se bilder från vinfestivalen 

Bussresorna arrangeras i
samarbete med Vinfestivalen
Svenska Viner och Travelshop
i Malmö.

 

Vin- och dryckesprovningar samt utbildning för både företag och privatpersoner. Kontakta Gavelinwine för en oförglömlig smakupplevelse.