Vinfestival på Österlen den 28 och 29 juli

Boka festivalpaket genom Gavelinwine

Fjolårets vinsuccé är tillbaka. Vår festivalbuss tar dig lätt och bekvämt tur och retur Hyllie/Malmö – Skepparps Vingård. Priset är 575 kronor per person och i det ingår bussresa, häfte med 10 dryckeskuponger + ett vinglas, guidning med en professionell sommelier och lättare förtäring på bussen dit.

 

Med ett tillägg av 150 kronor per person ingår även en matbiljett till Tareq Taylors festivaltallrik. Plats i festivalbussen och önskat datum bokas genom Gavelinwine i samarbete med Vinfestivalen på Österlen och Dalby Taxi.

På Vinfestivalen får alla ni vinälskare chansen att smaka något unikt och spännande. Viner gjorda på druvor som odlas i Sverige/Skåne av hängivna och flitiga vinbönder. För det går utmärkt att odla druvor i vårt tuffare klimat!

Krögaren Tareq Taylor bjuder på härlig mat under festivalen.

Den 28 och 29 juli 2017 är ni välkomna till festivalen för att smaka på viner från 8 olika vingårdar. Vitt, rött, rosé och mousserat. Ett sällsynt tillfälle att smaka svenska viner! Boka er resa här
Bussen går utgår från Malmö Hyllie station utanför Emporia på Hyllie Boulevard båda dagarna. Avgång kl 10.30,  mässan öppnar kl 12.00 och hemfärd kl 17.30 från Skepparps Vingård till Malmö Hyllie station.
Det finns även möjlighet att bli hämtad i Ystad för dem som befinner sig på Österlen och vill ta sig till festivalen. Bussen utgår från Ystads station. Meddela om du önskar att bli hämtad och avlämnad i Ystad.

Se filmen från festivalen i fjol.

Och även denna sommar är gourmetkrögaren Tareq Taylor på plats med sin fantastiska mat.  Årets vingårdar är några av våra främsta och mest spännande odlare. Ni träffar Vingården i Klagshamn, Flädie Mat & Vingård, Flyinge Vingård, Kullahalvöns Vingård, Mellby Nr. 5 Vingård, Österlenvin, Åhus Vingård och Skepparps Vingård.  Se bilder från vinfestivalen 2016

Festivalbussen arrangeras i
samarbete med Dalby Taxi och Festival Svenska Viner.