Busspaket till Vinfestival på Österlen den 27 – 28 juli

Boka festivalpaket genom Gavelinwine

Fjolårets vinsuccé är tillbaka. Vår festivalbuss tar dig lätt och bekvämt tur och retur Hyllie/Malmö – Skepparps Vingård. Bussen stannar till vid Ystads station för dem som önskar stiga på/av där. Pris 595 kronor person och i det ingår bussresa, häfte med 10 dryckeskuponger + ett vinglas, guidning med en professionell sommelier och lättare förtäring på bussen dit.

Mot ett tillägg av 195 kronor per person ingår även en matbiljett till Tareq Taylors festivaltallrik.  Plats i festivalbussen och önskat datum bokas genom Gavelinwine i samarbete med Vinfestivalen på Österlen och Dalby Taxi.

På Vinfestivalen får alla ni vinälskare chansen att smaka något unikt och spännande. Viner gjorda på druvor som odlas i Sverige/Skåne av hängivna och flitiga vinbönder. För det går utmärkt att odla druvor i vårt tuffare klimat!

Krögaren Tareq Taylor bjuder på härlig mat under festivalen.

Den 27 och 28 juli 2018 är ni välkomna till festivalen för att smaka på viner från olika vingårdar. Vitt, rött, rosé och mousserat. Ett sällsynt tillfälle att smaka svenska viner! Boka er resa här
Bussen går utgår från Malmö Hyllie station utanför Emporia på Hyllie Boulevard båda dagarna. Avgång kl 10.30,  mässan öppnar kl 12.00 och hemfärd kl 17.30 från Skepparps Vingård till Malmö Hyllie station.
Det finns även möjlighet att bli hämtad i Ystad för dem som befinner sig på Österlen och vill ta sig till festivalen. Bussen utgår från Ystads station. Meddela om du önskar att bli hämtad och avlämnad i Ystad.

Se filmen från festivalen.

 


Och även denna sommar är gourmetkrögaren Tareq Taylor på plats med sin fantastiska mat.  Årets vingårdar är några av våra främsta och mest spännande odlare.  Se bilder från vinfestivalen 

Festivalbussen arrangeras i
samarbete med Dalby Taxi och Festival Svenska Viner.

Vin- och dryckesprovningar samt utbildning för både företag och privatpersoner. Kontakta Gavelinwine för en oförglömlig smakupplevelse.