Utbildningar

Mina utbildningar  vänder sig till både företag, restauranger och privatpersoner. Du väljer en utbildning utifrån ämne och längd.

Jag har möjlighet att bistå restauranger med att ge personalen grundläggande kunskaper kring dryck, presentation och service. Men en utbildning kan också ingå som ett företagsevent och då tar vi det lite nöjsammare.  Klicka på den kurs du är intresserad av för att läsa mer om upplägg och innehåll.

Se även under Dryckesprovningar där du kan hitta förslag som kan passa för en kortare utbildning.

Utbildningar:
  • Stora Vin & Mat kursen  –  den längre utbildningen är indelad i 5 tillfällen och varje omgång tar cirka 4 timmar. Vi går igenom smaker, vinets vänner och fiender bland ingredienser, smakbryggor, påverkan av tillbehör och tillagningsmetoder och avslutar med vin till desserter.
  • Lilla Vin & Mat kursen – vad ska man tänka på för att få det rätt?  Det här är en kortare och mycket praktiskt kurs. Under 1 tillfälle går vi igenom vad smaksinnet, vinets vänner och fiender och enkla tips för att nå ett så balanserat resultat som möjligt.
  • Introduktion till Vinets Värld – vi träffas vid 5 tillfällen under 3 timmar och går igenom vinets historia, hur man gör vin och hur man provar vin. Under kursen kommer vi att bekanta oss med vita, röda, starkviner och mousserande viner plus att även här ingår ett kort avsnitt om vin & mat.  Det här är en kurs för dig som är intresserad av att lära dig mer om vin för att sedan själv kunna prova vidare. Men den kan även fungera som introduktion för den mindre restaurangen.
  • Druvskola –  den här kursen är en komprimerad variant av Introduktion till Vinets Värld. Den är vid 1 tillfälle under 3 timmar. Vi provar vita- och röda viner med olika druvsorter, vinstilar och från olika ursprung. Du lär dig känna igen de vanligaste druvsorterna och stilarna.

 

Kontakta mig för prisuppgift och bokning

* Se villkor

Vin- och dryckesprovningar samt utbildning för både företag och privatpersoner. Kontakta Gavelinwine för en oförglömlig smakupplevelse.