Videos

Vinfestival på Österlen

Den 28 och 29 juli ägde årets upplaga av Vinfestivalen på Österlen rum. Det var både sol och regn men besökarna satte numerärt rekord. Riktig succé för skånska viner.
Ett härligt gäng valde Festivalbussen tur och retur Malmö via Ystad för att ta sig till Skepparps Vingård och festivalområdet. Om du inte hann med i år så kommer en ny chans sommaren 2018.

Dela gärna
Facebooktwitteryoutubeinstagram

Skånes Matfestival 2-4 juni

HUR SMAKAR SKÅNE?

Skånes Matfestival 2017  äger rum mellan  2-4 juni,  där kan du provsmaka och prova på, äta och dricka, uppleva och upptäcka. Där är mat, dryck och kulinarisk kunskap samlat från hela Skåne på en och samma plats.

I festivalens olika temaområden kan du möta mathantverkare, företag, kockar, förädlare och andra människor som på ett eller annat sätt arbetar med mat och som vill dela med sig av sin kunskap och sin passion. Möt Gavelinwine på matfestivalen i området för starka drycker.

 

Dela gärna
Facebooktwitteryoutubeinstagram

Sud de France Languedoc Roussillon TOP 100 2016

Languedoc-Roussillon är den största vinproducerande regionen i världen, med ett växande rykte för exceptionella kvalitetsviner. Nu i sitt fjärde år, hjälper 2016 Sud de France Top 100 både vinhandlare och konsumenter att välja bland några av de bästa vinerna som denna imponerande franska vinregion har att erbjuda.

Dela gärna
Facebooktwitteryoutubeinstagram