Mitt uppdrag

Sommaren står för dörren! Borde vara tid för vila, resor, spännande möte och härliga drycker  och god mat. 
Nu ser det inte riktigt ut så i år.
Men vi gör det bästa av situationen och tar hand om varandra. Följ med mig i sommar och till hösten så skapar vi tillfällen av glädje.

För den svenska vinnäringen väntar en ny spännande säsong. Vill du lära känna vår egen vinproduktion så hänger du med till Vinfestivalen och/eller någon av mina skånska vinresor i sommar.
Läs mer här: Vinfestivalen och Skånska Mat- & Dryckesresor 
På det temat finns ett mycket uppskattat evenemang som man inte bör missa – Lokallojala festivalen Skånska Drycker den 12 september i Malmö. Läs mer här.
Om vi kan ta oss utanför Sveriges gränser till hösten finns en perfekt förlängning på sommaren genom en resa till sköna Languedoc-Roussillon 15 – 19 september. Med om det här.

 

Dryckesprovningar

Vin handlar om upplevelser! Vad passar då bättre än att närma sig dem tillsammans med andra och dela med sig av de omedelbara intrycken.

Är ni ett vinsällskap, förening företag eller ett privat gäng som önskar prova viner eller andra drycker under trevliga former – då hjälper jag gärna till. Ni kan välja tema och plats – ett land eller region, en druva, en vinstil – jag blir er ciceron! 
Färdiga förslag på provningar och event hittar ni här. Jag hjälper gärna till med dryckesplanering inför tillställningar och fester. Kontakta mig direkt för en offert. 

Utbildningar

Som krögare kan  du höja kvaliteten på din restaurang, öka merförsäljningen och ge ett kompetenshöjande mervärde till din personal genom en kortare eller längre dryckesutbildning.


Med ett skräddarsytt program får du precis det du behöver. En kortare kurs kring vin och dryckeshantering för extrapersonal eller en mer omfattnande utbildning med fördjupning kring vin & mat, drycker, viner, servering och hantering.
Jag är certifierad utbildare på viner från Languedoc – Roussillon och ger diplomkurser.

Vill du ha hjälp att sätta samman en dryckesmeny? Kanske med en särskild inriktning. Jag bistår gärna och hjälper dig att skapa en unik utformning efter dina behov.

Kontakta mig och berätta vad du vill att jag ska hjälpa dig med.